Se dokumentar:

Når sykdommen rammer barna

Livet går på skinner for danske Mette og Søren, og en spennende jobbmulighet i New York gjør det mulig for dem å flytte dit med sine to døtre, for å starte et nytt kapittel i familiens liv. Men storbyidyllen brister når begge døtrene plutselig blir diagnostisert med en sjelden øyesykdom, som setter familiens drøm og samhold på prøve.

Mens legene kjemper for å finne en behandlingsform som virker, kjemper Mette plutselig kamper på flere fronter. Hva hvis det er hennes gener som har gjort døtrene sine syke, og hva skal familiens neste steg være? Møtet med det gjennomprivatiserte amerikanske helsevesenet er overveldende og frustrerende, og Mette lengter hjem til Danmark. Søren har mer og mer suksess med sitt design-byrå, og Mette opplever at han ikke følger opp jentenes sykdom på en måte som hun skulle ønske. Nå som den mystiske øyesykdommen truer, er det viktigere enn noensinne for familien å holde sammen.

VG har kun rettigheter til å vise «Pardon My Genes» i Norge, og det vil derfor ikke være mulig å se filmen hvis du befinner deg i utlandet. Filmen er tillatt for alle aldersgrupper.

I VG+ får du

  • Eksklusive artikkelserier | Fordypning i nyhetssaker | Tilgang til hele vårt dokumentarbibliotek
VG+ autofornyes og kan sies opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.